блок рекламмы

воскресенье, 1 ноября 2015 г.

Заробити в інтернеті на кліках


Заробити в інтернеті на кліках




Заробіток на кліках вельми популярний серед користувачів інтернету, і тому користується великим попитом в мережі. Заробити в інтернеті на кліках зможе навіть дитина, і багато новачків і професіонали починали саме з нього.

Отримати гроші за кліки можна за допомогою, так званих поштових спонсорів (буксов), саме вони надають нам таку можливість. Існує безліч поштових спонсорів, про них ми поговоримо трохи пізніше. А зараз давайте розберемося, за що нам будуть платити:

Читання листів
Серфінг
Виконання завдань
Кліки по рекламі
У чому ж суть даних дій?

Приміром, читанням листів, вважається те, що Вам потрібно перейти на сайт рекламодавця і тим самим Ви як би читаєте його послання Вам, в нашому випадку це якась інформація, якою нас хочуть привернути. Але в більшості випадків у листах розсилають всякий спам, так що можете, просто відвідати сайт і дочекатися поки таймер відрахує потрібний час, і тим самим гроші будуть зараховані Вам на баланс.

Серфінг - що стосується серфінгу, то тут взагалі все просто, Вам потрібно клікнути по посиланню, Вас тим самим перекидає на який небудь сайт (рекламодавець вказує, куди Ви будете перенаправлені), знову ж таймер відраховує час, і після закінчення цього часу Вам нараховуються гроші . Серфінг буває двох видів, а саме: ручний і автосерфінг. Відмінність в них не велика, лише в тому, що в ручному серфінгу Вам потрібно буде підтверджувати перегляд посилання, так званої капчі, а в автосерфінг дана дія відбувається в автоматичному режимі.

Завдання - це вельми прибутково. За виконання одного завдання Ви можете отримати від 0,01 $ до 0,15 $ - це в середньому, бувають завдання і з більшою оплатою. Суть завдання в тому, що від Вас потрібно виконати будь-які дії (рекламодавець докладно описує його в самому завданні і пояснює як правильно виконати), головне уважно читайте умову завдання і вникати в суть, а далі правильно відправляйте звіт, і тоді Ваша праця швидко оплатить рекламодавець. Саме на завданнях, можна на добу заробляти в середньому 1 $ -3 $, на місяць, якщо підрахувати, заробіток складе близько 90 $.

Кліки по рекламі - це той же самий ручний серфінг, принцип той же. Кліки по рекламі найчастіше призначені для реклами своїх послуг, реклами своєї рефсилкі і багато чого ін.

Заробити гроші в інтернеті на кліках




Як уже згадувалося раніше, заробити гроші в інтернеті на кліках дозволяють поштові спонсори. Але є одне але, даних сайтів в мережі інтернет існує безліч, і це не означає, що на всіх них можна заробити, деякі з них просто засмічують інтернет, а от дійсно якісні та надійні можна перерахувати по пальцам.Естественно у Вас спливає питання: як правильно вибрати поштовик?

Тут все просто, я Вам допоможу в цьому. Слід звернути увагу на те, скільки часу працює той чи інший поштовик, яка кількість користувачів зареєстровано на ньому, і скільки проект виплатив грошей користувачам. Дана інформація доступна кожному, поштовики не приховують даної інформації, з нею можна ознайомитися на головній сторінці поштовика. І потім зробити свій висновок, і надалі Вам і тільки Вам вирішувати, будете Ви на ньому працювати чи ні.

Ще, потрібно пам'ятати, що для того щоб робота на Клікова спонсорів була плідною, для цього необов'язково реєструватися на сотні поштовиків, тому як Ви все одно не заробите більше грошей, а просто напросто втратите масу свого дорогоцінного часу. Буде досить вибрати для себе пару трійку поштовиків і працювати з ними, і тоді Ви отримаєте велику вигоду з них, ніж з тією самою сотні.

Тепер безпосередньо приступимо до розгляду поштовиків, які забезпечать Вам даний вид заробітку. До речі заробіток в інтернеті на кліках є самим надійним і дозволяє заробити без вкладень.

Заробіток в інтернеті без вкладень на кліках






У першу чергу, для того щоб заробляти на кліках, Вам потрібно зареєструватися в платіжній системі Webmoney. Адже Вам потрібно ж буде виводити, кудись зароблені гроші.





Заробити в інтернеті без вкладень на кліках можна на наступних перевірених мною, а найголовніше надійних поштовика:

1. WMmail.ru - даний поштовик працює справно з 2004 року, і зумів зарекомендувати себе з кращого боку, та що там говорити, він найкращий серед усіх. Тому реєструйтеся на ньому і не замислюйтесь навіть. Даний проект виплатив понад 2180000. $, На ньому зареєстровано вже понад 364 тис. Користувачів, плюс до цього щодня реєструється більше 1 тис. Чоловік.

2. SEOsprint.net - даний букс лідер серед російських поштовиків, він перевершує своїх родичів за всіма показниками. Ось дивіться: він працює з 2010 року, і зміг досягти свою популярність за короткі терміни. Проект виплатив понад 26 млн. Рублів, а так само на ньому зареєстровано 1 млн. 345 тис. Користувачів, і з кожним днем ​​їх кількість збільшується приблизно на 3 тис.

Ці 2 проекту дадуть Вам зрозуміти, як заробити в інтернеті з нуля без вкладень, а також допоможуть Вам отримати ваші перші гроші в інтернеті з нуля без вкладень.

Багато говорять, що отримати прибуток на поштовика нереально, але це не так, мабуть вони не там заробляють, де все. Бо якщо судити за показниками даних проектів, то видно, що на обох працює велика кількість людей, а це означає, що отримати прибуток без вкладень реально!

Комментариев нет:

Отправить комментарий