блок рекламмы

воскресенье, 1 ноября 2015 г.

Заробіток в соц. мережах


Заробіток в соц. мережах

       Заробіток в соц. мережах набирає все більшої і більшої популярності, серед людей бажаючих отримати додатковий дохід в інтернеті. Все це дуже легко пояснюється. Адже у кожного з нас, є особиста сторінка в соціальних мережах. Кожен з нас хоч раз у тиждень, заходить в соціальні мережі, що б перевірити, не тільки свою сторінку а й подивитися новини про своїх друзів і знайомих. Ми любимо, писати коментарі і ставити лайки під фотографіями наших друзів або цікавими висловлюваннями.
       Тому багато компаній вирішили перемістити свої рекламні бюджети в соціальні мережі, де кожен день читають новини і дивляться рекламу мільйони людей.
       Ось тому останнім часом все більше стало з'являтися сервісів, які надають можливість отримати додаткові перегляди потрібних сторінок прасувальника сайтів, і природно отримати непоганий дохід бажаючим заробити в соц. мережах
       Справа ця прямо скажу обопільно вигідна. Для рекламодавців соціальні мережі є дуже ефективним способом отримати додатковий, а головне якісний трафік на свої сайти. Робиться це в першу чергу через створення групи і співтовариств, з подальшим в них залученнями людей, різними способами представлених на спеціальних ресурсах (їх ми представимо нижче). Для бажаючих заробити вигода полягає в тому, що робити що - то хитромудрих для отримання грошей не потрібно. Завдання, як правило, обмежуються набранням групу або простим лайки, тієї чи іншої картинки.
       Заробіток тут не складніше заробітку на кліках (дох. 100р. В день) і тим більше заробітку на введенні капчі (дох. 50р. В день)
       Всі сервіси дуже прості і зрозумілі. Заробляти дуже легко.
       Ось самі перевірені на яких можна заробити в соц. мережах. Спробуйте, може саме цей спосіб заробити Вам сподобається найбільше. Зароблених гроші можна вивести на webmoney і перевести на картку банку!

VKTARGET.RU
                       
       З допомогою цього сайту можна заробити в соціальних мережах хороші гроші досить простим шляхом. Заробляти на цьому ресурсі можна вступаючи в різні співтовариства, ставлячи лайки на фотографіях і відео, розміщуючи всілякі пости.
       Для того що б приступити до заробітку необхідно пройти реєстрацію (вона відбувається через контакт), натиснути на розділ «Доступні завдання» (у верхньому меню) вибрати завдання і виконати. Як правило для цього потрібно скопіювати вказане посилання, перейти по ній і вступити в групу або поставити лайк і т.д., після чого натиснути перевірити і гроші зараховані на ваш рахунок.
       Але на цьому ресурсі доступний не тільки зароботок в соц. мережах. Рекламодавці за допомогою цього дуже зручного ресурсу, можуть залучати собі в групи людей і простих відвідувачів за прийнятними цінами.
       Валюта розрахунку - рубль. Як правило, за одне виконане завдання платять від 0,3 до 0,6 рубля. Роботи дуже багато, так що при бажанні можна заробити 1000 - 2000 рублів на місяць. Більш детально як заробити на VKTARGET.RU читайте тут. Переглянути відео про роботу на проекті можна тут
                           
     
Перейти на сайт


LIKED.RU
                           
       На цьому ресурсі є не тільки заробіток в соц. мережах, а й багато інших цікавих завдань, за які можна отримати до 10 руб.
       Для того що б приступити до заробітку після реєстрації зайдіть на свій акаутн як виконавець. Перед Вами відкриється вікно з безліччю завдань. Їх можна (за допомогою меню, яке розташоване безпосередньо над завданнями) відфільтрувати: за типом, терміну виконання, категорії і складності.
       Даний ресурс пропонує заробіток на всіх найпопулярніших соціальних мережах. Потрібні завдання Ви зможете легко підібрати за допомогою того ж фільтра.
       Так само на цьому ресурсі є, і інші завдання не пов'язані з соціальними мережами.
       Ціни за роботу дуже хороші, від 0,3 руб. до 10 руб. в залежності від складності. Роботи неміряно. Досвідчені працівники отримують дохід на цьому сайті до 2500 руб. в місяць. Спробуйте і Ви.
Перейти на сайт


SMOFAST
                       

       Сайт в першу чергу підходить тим, хто хоче розкрутити свою групу в соціальних мережах. Відмінний сайт для розкрутки своїх проектів. Система дуже проста, за активні едействія (лайки, виступання в групи, підписки та інші ..) Вам нараховуються бали, за які можна залучати у свої групи відвідувачів та учасників, запрошувати в друзі і т.д ...
       З допомогою цього сайту можна заробляти на залученні в групи людей. Ви набираєте бали (їх дають не тільки за роботу, але і на залучення рефералів) і потім можете шукати клієнтів яким потрібно нагнати народ в групи і наганяти їм досить якісних учасників, за хорошу плату.
      Платять тут так само за залучення рефералів 0,1 $. Так що запрошуйте своїх друзів і заробляйте непогані гроші.
       Сайт дуже популярний, так що реєструйтеся обизательно, особливо влядельци груп.
      Більш докладно як працювати на ресурсі читайте тут.
Перейти на сайт


V-LIKERU
                           

       Теж хороший сайт для заробітку в соціальних мережах. Система така ж, як і в інших подібних сайтах. Заробити тут можна кількома способами:
       1. Вступаючи в групи. За це платять від 0,2 руб. Для цього заходите в розділ «Групи» у верхньому меню переходите по посиланню і натискайте підтвердити завдання всі на автоматі.
       2. Виконуючи завдання. За це платять від 0,3 до 5 руб. Залежно від складності. Як правило, це реєстрація на сайті або коменти. Для заробітку заходите в розділ «завдання» і виконуйте.
       3. Ставити лайки і репости. За це платять 0,3руб. Така робота доступна в розділі «лайки» верхнього меню сайту /
 4. Стає друзями. Платять 0,1 -, 03 руб. Робота доступна в розділі «Друзі»
       Так само бажаючі розкрутити свою групу зможуть замовити собі відвідувачів і подпіщеков в групи і спільноти.
Перейти на сайт


BLURB - PLUGIN

 
      BLURB - PLUGIN Молодий але дуже цікавий і оригінальний проект який дає можливість пристойно заробити в соц. мережах.
      Сайт дуже добре продуманий. Практично всі дії для заробітку автоматизовані. Від Вас потрібно мінімум зусиль.
     Заробіток тут доступний в дуже багатьох соц. мережах, тому роботи тут досить багато.
     Перед реєстрацією подивіться невелике відео - інструкцію, що і як потрібно робити (воно знаходиться у верхньому меню сайту).
Перейти на сайт

Комментариев нет:

Отправить комментарий