блок рекламмы

воскресенье, 1 ноября 2015 г.

Добавить сайт в поисковые системы без посторонней помощи


Додати сайт в пошукові системи
Яндекс.Директ
Тут додайте сайт в пошуковики
Додайте сайт в пошуковики. Швидка індексація ваших сторінок. Тисніть
indexingmaster.comАдрес і телефон
Хочете заробляти 15 000р / день?
Я вас легко цьому навчу! Просто повторюйте мої дії у відео уроках CPA! 18+
asoloviev.net
Кожен день в мережі інтернет з'являється не одна тисяча нових сайтів і блогів, не мудро що ПС іноді погано справляються з індексацією нових проектів. Як виправити ситуацію? Правильно, перше що спадає на думку - це повідомити про новий сайт, простіше кажучи - додати сайт в пошуковики.



Взагалі, пошуковики дізнаються про нові сайтах переходячи по посиланнях з інших ресурсів. Якщо на сайт немає жодної посилання, то малоймовірно що він з'явиться у видачі.

Почну з того, що пошукові системи знаходять нові веб-сторінки за допомогою своїх роботів (пошукових ботів), які ходять по посиланнях і якщо знаходять щось нове, то додають в чергу на індексацію.

Найбільші пошукові системи пропонують вебмайстрам спеціальні форми додавання нових сайтів, ці форми ще називають аддурілку (від словосполучення Add URL). І нижче я наведу список найбільш популярних пошуковиків, які надають таку можливість, а також опублікує посилання на форми додавання.

Яндекс - найпопулярніша ПС. Саме під неї вебмастера заточують свої сайти, регулярно стежать за показником ТІЦ, мріють потрапити в Яндекс.Каталог, з неї я і почну. Ось посилання для додавання сайту в Яндекс - найпопулярнішу пошукову систему в рунеті:
https://webmaster.yandex.ru/site/?wizard=add.site

Далі про Google. Гугл також є пошукачем номер 1, але вже не в Росії, а в усьому світі! У Росії ж тільки на другому місці, але Зачим його від цього не знижується, а скоріше навіть навпаки. Для того щоб додати сайт в Google потрібно перейти за посиланням:
https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url

Наступний на черзі «найстаріший» пошуковик рунета Rambler. Тепер він змінив свою кваліфікацію і більше не надає власні послуги пошуку, аддурілку Рамблера не працює з тих пір як він перейшов на видачу Яндекса. Тому щоб додати сайт в Рамблер досить повідомити про новий сайт Яндексу.

Далі Mail.ru. До недавніх пір йому належав мало кому відомий пошуковик GoGo. Починаючи з 2012 року портал перейшов на свій пошук і додати сайт можна в Кабінеті вебмастера:
http://webmaster.mail.ru/

На черзі молодий пошуковик Nigma - відрізняється своєю оригінальністю, аудиторія користувачів складається з школярів і студентів. Чому обмежена аудиторія? Та тому що Nigma - проект одного з факультетів МГУ (ймовірно більшість користувачів якраз і є його студентами
http://www.nigma.ru/index_menu.php?menu_element=add_site

Апарат - був дуже популярний до кінці 90-х, а потім почав здавати свої позиції, поступаючись набирає обертів Яндексу і Рамблеру. Нові розробки припинилися, але пошуковий сервер залишився, зате має чудовий каталог сайтів. UPD: каталог Апорта закритий, сам сайт змінив свій профіль.

Майкрософт також просуває свою пошукову систему Bing, яка відома по всьому світу, але не настільки популярний. Поки він не дуже перебірливий і індексує все, що трапляється на його шляху. Чи не втрачаємо можливість:
http://www.bing.com/toolbox/submit-site-url

Ну і нарешті, Yahoo! - пік популярності припадав на початок 2000-х років, на той час найбільш відвідуваний сайт в інтернеті, за даними статистики. На жаль Yahoo Site Explorer припинив своє існування і всі дані перенесені в Bing.

Супутник - це нова пошукова система, доступна тільки на території Росії, володіє порталом Ростелеком, який вливав інвестиції в його розвиток. Додати сайт в Супутник можна на цій сторінці:
http://corp.sputnik.ru/webmaster

Саме цим ПС я повідомив адресу свого блогу, чого і Вам рекомендую зробити. Додати сайт в пошуковики легко і просто - скористайтеся запропонованим списком. Хочу зауважити, що цим список далеко не обмежений, просто не став його роздувати маловідомими системами, а привів найпоширеніші. До речі Яндекс і Google мають відмінні інструменти для вебмайстрів, так що придивіться до них трохи краще.




Добавить сайт в Яндекс, Рамблер, Google, Yahoo, MSN, Bing, Апорт, GoGo.Ru, Nigma

ЯндексДобавить сайт
RamblerДобавить сайт
GoogleДобавить сайт
YahooДобавить сайт
Bing (MSN)Добавить сайт
AportДобавить сайт
GoGo.RuДобавить сайт
Nigma.RuДобавить сайт



Комментариев нет:

Отправить комментарий