блок рекламмы

воскресенье, 1 ноября 2015 г.

Заработок в интернете на кликах как зароботать не чего не влаживая


1) Для учнів в інститутах, технікумах, коледжах і т.д ..
2) Для тих у кого є вільний час, комп'ютер і вихід в інтернет.
3) Для тих хто хоче витрачаючи за 1-2 години на день отримувати додатковий дохід близько 2000-3500 руб. в місяць.

Спочатку вам знадобиться завести електронний гаманець Webmoney - так як через цю систему, ви будите отримувати гроші зароблені в інтернеті. Для того щоб зареєструватися в WebMoney перейдіть за посиланням - «Реєстрація в системі Webmoney».

Зареєструвалися на WebMoney? - Якщо так, то можна починати працювати. Для заробітку на даних сайтах вам знадобиться переглядати різні електронні листи, клікати по оголошеннях і виконувати завдання - з завдань отримуєш найбільший дохід. Для ефективної і безпечної роботи раджу вам ознайомитися зі сторінкою - Заробіток на поштовика.

Ось сайти надають заробіток на кліках:

Profitcentr - Відносно новий проект, де є заробіток на кліках в інтернеті і не тільки. Працює чесно і порядно.

Seosprint - Найпопулярніший сайт з великою кількістю роботи. Пропонує реальний заробіток п'яти різними способами: заробіток на кліках, на завданнях, участь в тестах і т.д.

Wmmail - Це один з кращих сайтів з категорії заробіток на кліках. Надійний і перевірений ресурс. Платить стабільно і чесно - все на вищому рівні. Є хороша програма - agent_wmmail яка спростить вашу роботу на сервері!

Myiyo - Трохи не в тему, але це чудовий проект, який представляє з себе соціальну мережу. Тут можна отримувати гроші за відповіді на опитування - обов'язково реєструйтеся, відмінний сайт. Якщо сподобається, то інші подібні ресурси можете подивитися тут - платні опитувальники

Vktarget - Цей сайт представляє заробіток в соц мережах, спробуйте на ньому попрацювати, це ще простіше і вигідніше, ніж заробіток на кліках.

Forumok - цей сайт для тих, кому подобається виконувати різні оплачувані завдання. Тут величезна кількість роботи для таких людей.

Wmzona.com - Ще один хороший сайт пропонує заробіток на кліках. Працює стабільно протягом багатьох років. Загалом дуже хороший сайт - рекомендую.

Cashtaller - Сайт зі зручним інтерфейсом. Пропонує заробіток на кліках, заробіток на серфінгу, заробіток на завданнях, на оплачуваних питаннях. Реальний заробіток за реальні гроші.

Wmpublic - Старий і перевірений сайт пропонує заробіток на кліках. Платить стабільно. Є зручна програма - WMPublic Agent - вона помітно полегшить вашу роботу.

Websurf - Кращий сайт з автосерфінгом, не знаю чи можна з нього виводити гроші - я її використовую для реклами своїх ресурсів. Дуже раджу вам робити також. Оцінка 100 з 100.

Greenstree - Хороший букс - багато листів. Заробіток на кліках до 0,03 руб за один перегляд. Рекомендую!

Rubserf - Заробіток на серфінгу: від 2 копійок за один перегляд + отримуєте досвід. Зі збільшенням досвіду збільшується ціна за перегляд.

Ipgold - Заробіток за перегляд сайтів: 0.05 руб. за 1 візит, заробіток на платних завданнях - від 0.10 руб. до 2 руб, читання листів: 0.065-0.075 руб. за 1 лист.

Комментариев нет:

Отправить комментарий