блок рекламмы

воскресенье, 1 ноября 2015 г.

как правильно крутить Google AdSense ошибки при накрутки за что можно получить бан


1 ) вы зделали блог или сайт прошло месяц или 3 вы поставили рекламму гугл (и о чудо к вам стали заходить по 500-1000 человек и 100-200 кликают по рекламме)))))))люди годами добиваются 1000 посетителей))))
2)у вас сайт (домен ру) с русским контекстом
а к вам заходят (постоянно ) с американским канадским китайским и так далее ипом (и все как один долбят по рекламме))))))))) ваще не паливо
3)у вас в задании прямая сылка или серфинг плохо настороен (не по региону и стране)
4) к вам на сайт заходят 100 человек в день и все как один долбят по рекламме (это и есть CTR 100 в день) (паливо) хотябы 50 заходов на один клик по рекламме
5)http://savepic.ru/6474705.png ( чтоб чтото найти в интернете кто небудь пищит такой поисковой запрос как на скрине)))))))) ну не паливо)
6)с гугл адсеном стоит ещё (3-5 левых партнёрок рекламм))))))))
7) ралевантность не очень важно но лучше чтоб ралевантную кликали
8) вас тупа здали пи---сы за то что вы не оплатили
впринцепе всё если все требования выполнять 3-4 года можно крутить
9)не понижайте не сбивайте   CTR страниц  вам его специально повышают чтоб цена клика увеличилась а вы его сбиваете

  1. Не накручивайте слишком интенсивно. Вы должны понимать, что на сайт с 20-ю статьями, написанными под НЧ запросы, не имеющим ни одной внешней ссылки, не может заходить 300 человек в сутки. Да, на Ваших сайтах практически нет реальной посещалки, но Вы должны трезво оценивать какой она может быть.
  2. Не стоит накручивать AdSense, если реальная посещаемость Вашего сайта равна нулю. Реальные посетители с поисковых систем должны быть, без них вероятность получения БАНа очень высока.
  3. Если Вы используете различные серфинги (Waspacer, WebSurf и т.д.), обязательно прописывайте как минимум 30 http-рефереров.
  4. Не ставьте слишком низкие цены на задания. Требования должны быть жесткие и цена соответствующая. Если увидели, что какой-то исполнитель плохо делает задания, не жалейте, ставьте ГБЛ и все. Ведь Вы не хотите поплатиться за это БАНом от Гоши?
  5. Не запускайте сайт, постоянно обновляйте, что-то добавляйте, убирайте, дорабатывайте. Сайт должен быть живой. Заказывайте комменты к статьям и т.д.

 

Лично я для накрутки Google AdSense предпочитаю использовать две системы: 

JetSwap

JetSwap — идеальная система раскрутки сайтов! Только у нас Вы
привлечете на сайт десятки тысяч посетителей сразу после заказа
рекламной ..

JetSwap

Никаких особенностей нет, обычный серфинг, как и многие другие. Есть геотаргетинг.
Проходим регистрацию
Заходим     и скачиваем программу для серфинга, с помощью которой будете зарабатывать кредиты.  1 кр = 1 посетитель для Вашего сайта.
Действия пользователя при использовании JetSwapпосетитель заходит на сайт, проводит там 30 сек и закрывает страницу.
Пока что просто зарабатывайте кредиты. Подробнее о серфингах будет в следующих уроках.

 


Допустим, на сайте есть 200 реальных посетителей в сутки с поисковых систем. К реальной посещалке я ПОСТЕПЕННО докручиваю 300-400 посетителей из серфингов. Посещалка плавно увеличивается в течении месяца-двух. Сайт выходит на посещаемость 500 уников в сутки (200 – реальные, 300 – накрученные). Картина использования серфингов примерно такая:
WebSurf – 50-100 посетителей/сутки.
Waspacer – 250 – 300 посетителей/сутки.
Как видите, пчелу я использую более интенсивно.
Как только посещаемость Вашего сайта поднялась до нужной отметки можно устанавливать рекламные блоки гугла (если уже установлены, ничего страшного).
При приведенных выше показателях посещаемости на одного посетителя будет где-то 3 просмотра. Итого 500*3=1500 просмотров в сутки.
CTR я держу около 1%. CTR – соотношение просмотревших и кликнувших по рекламе.
Получается 1500 просмотров рекламы в сутки. Чтобы CTR был равен 1%, нужно 15 кликов.
Идем на ВМзону и даем задание типа «Клик». Как это делать уже знаете. В сутки должно быть 10-17 исполнений.
Теперь самое сладкое. Средняя стоимость клика в AdSense около 0,15$. Давайте посчитаем, сколько Вы будете зарабатывать в сутки по данной методике. 15*0,15=2,25$. Задания стоят около 3 центов. 0,03*15=0,45$. 2,25-0,45=1,8$. Ваш заработок составить 1,8$ в сутки.
Думаю, все понимают, что приведенный выше метод один из миллиона. У меня он работает, у Вас может не сработать… Есть огромное количество нюансов, которые невозможно описать. Умейте трезво оценить свой сайт. Представьте, что он не Ваш, походите по нему, присмотритесь. Он Вам самим- то нравиться, Вы бы заходили на него? Если ответ «Да» — прекрасно, «нет» — продолжайте работать. Главное, чтобы на первый взгляд Ваш сайт казался полноценным СДЛ*.

Добавить сайт в поисковые системы без посторонней помощи


Додати сайт в пошукові системи
Яндекс.Директ
Тут додайте сайт в пошуковики
Додайте сайт в пошуковики. Швидка індексація ваших сторінок. Тисніть
indexingmaster.comАдрес і телефон
Хочете заробляти 15 000р / день?
Я вас легко цьому навчу! Просто повторюйте мої дії у відео уроках CPA! 18+
asoloviev.net
Кожен день в мережі інтернет з'являється не одна тисяча нових сайтів і блогів, не мудро що ПС іноді погано справляються з індексацією нових проектів. Як виправити ситуацію? Правильно, перше що спадає на думку - це повідомити про новий сайт, простіше кажучи - додати сайт в пошуковики.



Взагалі, пошуковики дізнаються про нові сайтах переходячи по посиланнях з інших ресурсів. Якщо на сайт немає жодної посилання, то малоймовірно що він з'явиться у видачі.

Почну з того, що пошукові системи знаходять нові веб-сторінки за допомогою своїх роботів (пошукових ботів), які ходять по посиланнях і якщо знаходять щось нове, то додають в чергу на індексацію.

Найбільші пошукові системи пропонують вебмайстрам спеціальні форми додавання нових сайтів, ці форми ще називають аддурілку (від словосполучення Add URL). І нижче я наведу список найбільш популярних пошуковиків, які надають таку можливість, а також опублікує посилання на форми додавання.

Яндекс - найпопулярніша ПС. Саме під неї вебмастера заточують свої сайти, регулярно стежать за показником ТІЦ, мріють потрапити в Яндекс.Каталог, з неї я і почну. Ось посилання для додавання сайту в Яндекс - найпопулярнішу пошукову систему в рунеті:
https://webmaster.yandex.ru/site/?wizard=add.site

Далі про Google. Гугл також є пошукачем номер 1, але вже не в Росії, а в усьому світі! У Росії ж тільки на другому місці, але Зачим його від цього не знижується, а скоріше навіть навпаки. Для того щоб додати сайт в Google потрібно перейти за посиланням:
https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url

Наступний на черзі «найстаріший» пошуковик рунета Rambler. Тепер він змінив свою кваліфікацію і більше не надає власні послуги пошуку, аддурілку Рамблера не працює з тих пір як він перейшов на видачу Яндекса. Тому щоб додати сайт в Рамблер досить повідомити про новий сайт Яндексу.

Далі Mail.ru. До недавніх пір йому належав мало кому відомий пошуковик GoGo. Починаючи з 2012 року портал перейшов на свій пошук і додати сайт можна в Кабінеті вебмастера:
http://webmaster.mail.ru/

На черзі молодий пошуковик Nigma - відрізняється своєю оригінальністю, аудиторія користувачів складається з школярів і студентів. Чому обмежена аудиторія? Та тому що Nigma - проект одного з факультетів МГУ (ймовірно більшість користувачів якраз і є його студентами
http://www.nigma.ru/index_menu.php?menu_element=add_site

Апарат - був дуже популярний до кінці 90-х, а потім почав здавати свої позиції, поступаючись набирає обертів Яндексу і Рамблеру. Нові розробки припинилися, але пошуковий сервер залишився, зате має чудовий каталог сайтів. UPD: каталог Апорта закритий, сам сайт змінив свій профіль.

Майкрософт також просуває свою пошукову систему Bing, яка відома по всьому світу, але не настільки популярний. Поки він не дуже перебірливий і індексує все, що трапляється на його шляху. Чи не втрачаємо можливість:
http://www.bing.com/toolbox/submit-site-url

Ну і нарешті, Yahoo! - пік популярності припадав на початок 2000-х років, на той час найбільш відвідуваний сайт в інтернеті, за даними статистики. На жаль Yahoo Site Explorer припинив своє існування і всі дані перенесені в Bing.

Супутник - це нова пошукова система, доступна тільки на території Росії, володіє порталом Ростелеком, який вливав інвестиції в його розвиток. Додати сайт в Супутник можна на цій сторінці:
http://corp.sputnik.ru/webmaster

Саме цим ПС я повідомив адресу свого блогу, чого і Вам рекомендую зробити. Додати сайт в пошуковики легко і просто - скористайтеся запропонованим списком. Хочу зауважити, що цим список далеко не обмежений, просто не став його роздувати маловідомими системами, а привів найпоширеніші. До речі Яндекс і Google мають відмінні інструменти для вебмайстрів, так що придивіться до них трохи краще.




Добавить сайт в Яндекс, Рамблер, Google, Yahoo, MSN, Bing, Апорт, GoGo.Ru, Nigma

ЯндексДобавить сайт
RamblerДобавить сайт
GoogleДобавить сайт
YahooДобавить сайт
Bing (MSN)Добавить сайт
AportДобавить сайт
GoGo.RuДобавить сайт
Nigma.RuДобавить сайт



Як додати сайт в пошукові системи Яндекс, Google


1. Аддурл російськомовних пошукових систем:

* Яндекс: http://webmaster.yandex.ru/addurl.xml (вводимо посилання, код з картинки, тиснемо кнопочку "Додати")
* Google: http://www.google.ru/addurl (вводимо посилання, код з картинки, тиснемо кнопочку "Додати URL")
* Mail.ru: http://go.mail.ru/addurl (вводимо посилання, код з картинки, тиснемо кнопочку "Додати сайт", також можна зареєструватися в каталозі Mail.Ru)
* Апарат: http://catalog.aport.ru/rus/add/AddUrl.aspx (також можна зареєструватися в каталозі Апорт)
* Нігма: http://www.nigma.ru/index_menu.php?menu_element=add_site (вводимо посилання сайту, адресу електронної пошти, задаємо періодичність оновлення сайту, тиснемо кнопочку "Зберегти")
* Turtle: http://www.turtle.ru/add.html (вводимо посилання, тиснемо "Додати"
* Igde.ru: http://webmaster.igde.ru (вводимо посилання, тиснемо "Додати")
* META: http://web.meta.ua/?action=add (українська пошукова, для додавання сайту потрібна реєстрація)
* Goon: http://goon.ru/cgi-bin/cat/a.cgi (можна додати сайт як в пошук, так і в каталог, вибирайте безкоштовне розміщення)
* Codavr: http://codavr.ru/suggest (пошукова система для вебмайстрів, докладніше на головній сторінці, заповнюєте заявку, ручна модерація)
* Tagoo: http://tagoo.ru/ru/webmaster.php?mode=add_site (вводимо посилання, тиснемо кнопочку "Додати". Tagoo - мультимедійний пошуковик, тобто він додасть в свій пошук картинки, музику і відео, знайдені на Вашому сайті)
* Uaport: http://uaport.net/cat/register (українська поїсоквих система, приймають сайти тільки українською мовою, ручна модерація)


Сподіваюся, нічого не пропустив. Решта російськомовні пошукові системи або закрилися, або прибрали аддурл, або його не мають, або взагалі не варті уваги, або дуже вузькоспеціалізовані.

2. Аддурл зарубіжних пошукових систем:

У них можна зареєструватися в одне натискання, для цього переходимо за посиланням:

http://buybacklink.blueprintmarket.info/addurl

Вводимо адресу сайту, адресу електронної пошти (можуть прийти листи, посилання в них треба підтвердити, наприклад, так робить пошуковик ScrubTheWeb). Тиснемо на Check All, потім на кнопку "Submit my site". Скрипт почне додавання Вашого сайту в пошуковики, за процесом можна стежити в режимі реального часу. Не знаю, яким чином вони розбираються з капчі, але на мій англомовний ресурс через кілька днів стали заходити відвідувачі з цих пошукачів, хоча до цього я його нічим не ганяв і нікуди, крім Гугла, що не додавав. Подібних безкоштовних сервісів по додаванню в купу зарубіжних пошукачів повно, шукайте в Гуглі за запитами "free search engines submission", і подібним запитам.

На всяк випадок, ось аддурли кількох зарубіжних пошукачів:

* Google: http://www.google.com/addurl (водимо адресу сайту, капчу, тиснемо "Add Url")
* Bing (колишній MSN): http://www.bing.com/webmaster/SubmitSitePage.aspx (вводимо капчу, адреса сайту, тиснемо кнопку "Передати сайт")
* Yahoo: http://siteexplorer.search.yahoo.com/submit (потрібна реєстрація, на замітку - багато [B] зарубіжних пошукачів і каталоги [/ B] використовують для свого пошуку бази Yahoo)
* Baidu: http://www.baidu.com/search/url_submit.html (найбільший китайський пошуковик, до речі, недавно створив свій національний веб-браузер. Якщо у вас слабкий сервер, краще не додавайтеся в Baidu - при регулярному оновленні контенту, особливо, якщо він англомовний, бот Baidu буквально "сидить" на сайті)


Ось ще кілька аддурілок, актуально для англомовних сайтів (у деяких з них є як безкоштовне, так і платне додавання. Вибирайте безкоштовне):

http://www.amfibi.com/addurl/
http://www.walhello.com/addlinkgl.html
http://www.acoon.com/addurl.html
http://www.boitho.com/addyourlink.htm.en
http://www.exalead.com/search/web/submit
http://www.gigablast.com/addurl
http://www.icerocket.com/c?p=ping&url=
http://www.locotrain.com/about/addsite/
http://www.myahint.com/addurlmyahint.html
http://www.scrubtheweb.com/addurl.html

как добавить свой сайт в поисковые системы самому


Как добавить сайт (добавить url) в поисковики Яндекс, Google, Rambler, Yahoo, Bing?

После того, как вы создали свой сайт, блог и наполнили его контентом, необходимо сделать так, чтобы о вашем сайте узнали, для этого понадобится добавить сайт в поисковики. Ведь по статистике большая часть всех посетителей приходят именно через ссылку из поисковиков.
Хотя, со временем поисковики сами могут проиндексировать ваш сайт и сами добавят в свой поиск. Но всеже добавить сайт в поисковики самому нужно для гарантии и ускорения индексирования.
Конечно, есть и другие методы того, чтобы поисковики обратили внимание на ваш сайт. К примеру можно добавить сайт в социальную сеть, или используя сервисы, такие как: Ответы Майл, Ответы Гугл написать ответ на вопрос и вставить туда ссылку на свой сайт. Или же можно добавить сайт на каком-либо форуме, указав ссылку на свой ресурс, а потом активно давать ответы на форумах, оставляя ссылку на свой сайт или в подписи аккаунта.
Есть мнение, что такой метод, когда не вы добавляете сайт, а поисковик сам вас находит,предпочтительней. То, что Яндекс и Гугл более доброжелательней отнесутся к сайту, если сами его найдут.
Но лично для меня добавить сайт в поисковики, в аддурилку — это то, с чего нужно начинать поисковую оптимизацию нового сайта.

Добавление ссылки (url) в поисковые системы

Ниже Вы найдете поисковики, куда можно добавить свой сайт, а также ссылки (add url) аддурилок для добавления сайта.
Добавить сайт в ЯндексПервый в списке Яндекс, ведь именно этот поисковик является самым популярным в России. По статистике, приблизительно 50% из пришедших пользователей будут из Яндекса. Добавить свой сайт ссылку (url) в Яндекс вы можете здесь: добавить ссылку…

Добавить сайт в GoogleВторым конечно будет Google. По не официальным данным почти 40% пользователей, от общего числа, приходят на ваш сайт именно с этого поисковика. Добавить ссылку на свой сайт в аддурилку Google можно здесь: add url Google…

Добавить сайт в RamblerRambler тоже популярный поисковик в рунете. Обновление информации (переиндексация документов) происходит приблизительно раз в 2 недели. Добавлять сайт в Rambler теперь не нужно, так как аддурилка рамблера уже не работает, да и сам рамблер не предоставляет собственные услуги поиска. Рамблер перешел на выдачу Яндекса и теперь, чтобы сообщить Rambler о вашем сайте, достаточно добавить сайт в Яндекс.
Добавить сайт в NigmaСледующий молодой поисковик — Nigma. Созданный студентами одним из факультетов МГУ. Особенный поиск: в выдаче формируется список документов, поделенные на классы. Помню, как по химии хорошо находились уравнения. Регистрация сайта в поисковой системе Nigma для этого добавьте ссылку здесь: Add Url Nigma…

Одновременно добавить сайт в поисковики Yahoo и Altavista:

Добавить сайт в YahooYahoo! — вторая по популярности поисковая система в мире. Перед тем, как добавить свой сайт в поисковую систему надо зарегистрироваться в Yahoo, где вы получите собственный ID ( универсальный идентификатор — огромный набор цифр и букв). После регистрации сайта в Yahoo! он также добавится и в поисковик Altavista. Регистрация сайта в поисковой системе Yahoo! осуществляется по этой ссылке: добавить сайт в Yahoo..
Добавить сайт в BingBing — поисковая система, принадлежащая всем известной компании Microsoft. Раньше именовалась как Live Search / MSN Search. Регистрация сайта в поисковой системе Bing возможна по этому адресу: добавить сайт в Bing…

Добавить сайт в поисковую систему metaMeta — это довольно таки популярная поисковая система в Украине. После регистрации возможно добавление ссылки вашего сайта. Регистрация сайта в поисковой системе Meta и добавление ссылки на сайт: Add Url Meta…

Добавь свой сайт и в поиск по блогам

У Яндекса и Google так же присутствует поиск по блогам (ППБ), куда Вы можете добавить свой сайт, у которого присутствует новостной канал или RSS лента новостей. Тогда добавьте ваш блог в разделы для поиска по блогам, где также можете участвовать в рейтинге:
Добавить сайт в поиск по блогам Яндекса Добавить сайт в поиск по блогам Яндекса. Добавляются сайты, которые на русском языке и предназначенные для русскоязычных пользователей. Ранжирование записей происходит автоматически. Добавление RSS лент. Блоги, которые часто обновляются, индексируются несколько раз в час, а обновление всей базы происходит через каждые 5 минут.
Добавить сайт в поиск по блогам GoogleДобавить ссылку своего сайта в поиск по блогам Google. На главной странице будут показываться самые интересные и обсуждаемые блоги, а также можете выбрать в какую именно категорию добавить свой блог.

Добавить сайт в каталоги поисковиков

Сейчас, когда алгоритмы поисковых систем уже сильно поменялись, просто добавить сайт в поисковики не даст существенного изменения в продвижении сайта.
При добавлении вашего сайта в каталоги следует полностью читать правила добавления в каталоги. Заявка, которую вы подаете может рассматриваться долгое время. Так например, в DMOZ необходимо ждать от 2 до 10 месяцев, в Яндекс Каталоге заявка может рассматриваться от 1 месяца до года. Все зависит как от качества вашего сайта, так и от того, на сколько правильно и точно вы заполнили данные при регистрации.
Ниже Вы найдете примеры каталогов, в которых сможете добавить свой ресурс.
Добавить сайт в Яндекс КаталогЯндекс Каталог — это каталог популярных ресурсов, где сайты располагаются по показателю ТИЦ. Редактируется они в ручную самими редакторами, но возможна регистрация за деньги. Добавить сайт в Яндекс.Каталог можно по этой ссылке: добавить сайт в Яндекс.Каталог…


Добавить сайт в DMOZ каталогDMOZ ( Open Directory Project) — каталог, содержащий в себе многоязычные сайты всемирной паутины. Где добавление сайта происходит при добровольной помощи, что сказывается на скорости добавления сайтов. Информация из DMOZ копируется в каталог Google. Для начала нужно найти подходящую вам категорию и только потом нажать кнопку в верху «предложить URL». Добавить сайт в DMOZ каталог…
Добавить сайт в Rambler TOP 100Rambler Top 100 соответственно детище поисковой системы Rambler, где при продвижении сайта в Рамблере лучше сразу же добавить его в рейтинг Rambler Top 100. Необходимо установить счетчик, чтобы попасть в рейтинг и участвовать в нем, при удалении счетчика ваш сайт будет удален. Добавить сайт в рейтинг Rambler Top 100…

Заработок в интернете на кликах как зароботать не чего не влаживая


1) Для учнів в інститутах, технікумах, коледжах і т.д ..
2) Для тих у кого є вільний час, комп'ютер і вихід в інтернет.
3) Для тих хто хоче витрачаючи за 1-2 години на день отримувати додатковий дохід близько 2000-3500 руб. в місяць.

Спочатку вам знадобиться завести електронний гаманець Webmoney - так як через цю систему, ви будите отримувати гроші зароблені в інтернеті. Для того щоб зареєструватися в WebMoney перейдіть за посиланням - «Реєстрація в системі Webmoney».

Зареєструвалися на WebMoney? - Якщо так, то можна починати працювати. Для заробітку на даних сайтах вам знадобиться переглядати різні електронні листи, клікати по оголошеннях і виконувати завдання - з завдань отримуєш найбільший дохід. Для ефективної і безпечної роботи раджу вам ознайомитися зі сторінкою - Заробіток на поштовика.

Ось сайти надають заробіток на кліках:

Profitcentr - Відносно новий проект, де є заробіток на кліках в інтернеті і не тільки. Працює чесно і порядно.

Seosprint - Найпопулярніший сайт з великою кількістю роботи. Пропонує реальний заробіток п'яти різними способами: заробіток на кліках, на завданнях, участь в тестах і т.д.

Wmmail - Це один з кращих сайтів з категорії заробіток на кліках. Надійний і перевірений ресурс. Платить стабільно і чесно - все на вищому рівні. Є хороша програма - agent_wmmail яка спростить вашу роботу на сервері!

Myiyo - Трохи не в тему, але це чудовий проект, який представляє з себе соціальну мережу. Тут можна отримувати гроші за відповіді на опитування - обов'язково реєструйтеся, відмінний сайт. Якщо сподобається, то інші подібні ресурси можете подивитися тут - платні опитувальники

Vktarget - Цей сайт представляє заробіток в соц мережах, спробуйте на ньому попрацювати, це ще простіше і вигідніше, ніж заробіток на кліках.

Forumok - цей сайт для тих, кому подобається виконувати різні оплачувані завдання. Тут величезна кількість роботи для таких людей.

Wmzona.com - Ще один хороший сайт пропонує заробіток на кліках. Працює стабільно протягом багатьох років. Загалом дуже хороший сайт - рекомендую.

Cashtaller - Сайт зі зручним інтерфейсом. Пропонує заробіток на кліках, заробіток на серфінгу, заробіток на завданнях, на оплачуваних питаннях. Реальний заробіток за реальні гроші.

Wmpublic - Старий і перевірений сайт пропонує заробіток на кліках. Платить стабільно. Є зручна програма - WMPublic Agent - вона помітно полегшить вашу роботу.

Websurf - Кращий сайт з автосерфінгом, не знаю чи можна з нього виводити гроші - я її використовую для реклами своїх ресурсів. Дуже раджу вам робити також. Оцінка 100 з 100.

Greenstree - Хороший букс - багато листів. Заробіток на кліках до 0,03 руб за один перегляд. Рекомендую!

Rubserf - Заробіток на серфінгу: від 2 копійок за один перегляд + отримуєте досвід. Зі збільшенням досвіду збільшується ціна за перегляд.

Ipgold - Заробіток за перегляд сайтів: 0.05 руб. за 1 візит, заробіток на платних завданнях - від 0.10 руб. до 2 руб, читання листів: 0.065-0.075 руб. за 1 лист.

Заробіток в соціальних мережах!


Заробіток в соціальних мережах!


Проекти для роботи із соціальними мережами, де кожен може заробити реальні гроші або залучити нову аудиторію!




VKTarget- заробіток в Контакте, Facebook, Twitter.
Мінімальна сума для виведення WebMoney - 50 руб.


V-like- заробіток в Контакті. Мінімальна сума для виведення
WebMoney - 15 руб, Яндекс.Деньги - 15 руб, мобільний
телефон - 50 руб.


SMMOK - заробіток в Контакте, Facebook. Мінімальна сума
для виведення WebMoney - 50 руб.


VKserfing - заробіток в Контакті. Мінімальна сума для виведення - 50 руб.


VPrka - заробіток в Контакте, Facebook, Twitter, YouTube і Google plus, квести, кліки. Мінімальна сума для виведення - 50 руб.



Liked - заробіток в Facebook, Twitter, Google plus та ін.
Виконання завдань, автосерфінг, серфінг, тести, читання листів.
Мінімальна сума виводу WebMoney - 1 руб.


SocialTools - заробіток на аккуанта в соціальних мережах.
Мінімальна сума для виведення WebMoney - 15 руб,
Яндекс.Деньги - 15 руб, мобільний телефон - 10 руб.


Smofast - заробіток в соц.сетях. Мінімальна сума для виведення WebMoney, Яндекс.Деньги - 1 $.



Ilizium - заробіток і розкрутка в соц мережах. Мінімальна сума для виведення - 1.00 $. Виплати на платіжні системи Webmoney.

Заробіток в соц. мережах


Заробіток в соц. мережах

       Заробіток в соц. мережах набирає все більшої і більшої популярності, серед людей бажаючих отримати додатковий дохід в інтернеті. Все це дуже легко пояснюється. Адже у кожного з нас, є особиста сторінка в соціальних мережах. Кожен з нас хоч раз у тиждень, заходить в соціальні мережі, що б перевірити, не тільки свою сторінку а й подивитися новини про своїх друзів і знайомих. Ми любимо, писати коментарі і ставити лайки під фотографіями наших друзів або цікавими висловлюваннями.
       Тому багато компаній вирішили перемістити свої рекламні бюджети в соціальні мережі, де кожен день читають новини і дивляться рекламу мільйони людей.
       Ось тому останнім часом все більше стало з'являтися сервісів, які надають можливість отримати додаткові перегляди потрібних сторінок прасувальника сайтів, і природно отримати непоганий дохід бажаючим заробити в соц. мережах
       Справа ця прямо скажу обопільно вигідна. Для рекламодавців соціальні мережі є дуже ефективним способом отримати додатковий, а головне якісний трафік на свої сайти. Робиться це в першу чергу через створення групи і співтовариств, з подальшим в них залученнями людей, різними способами представлених на спеціальних ресурсах (їх ми представимо нижче). Для бажаючих заробити вигода полягає в тому, що робити що - то хитромудрих для отримання грошей не потрібно. Завдання, як правило, обмежуються набранням групу або простим лайки, тієї чи іншої картинки.
       Заробіток тут не складніше заробітку на кліках (дох. 100р. В день) і тим більше заробітку на введенні капчі (дох. 50р. В день)
       Всі сервіси дуже прості і зрозумілі. Заробляти дуже легко.
       Ось самі перевірені на яких можна заробити в соц. мережах. Спробуйте, може саме цей спосіб заробити Вам сподобається найбільше. Зароблених гроші можна вивести на webmoney і перевести на картку банку!

VKTARGET.RU
                       
       З допомогою цього сайту можна заробити в соціальних мережах хороші гроші досить простим шляхом. Заробляти на цьому ресурсі можна вступаючи в різні співтовариства, ставлячи лайки на фотографіях і відео, розміщуючи всілякі пости.
       Для того що б приступити до заробітку необхідно пройти реєстрацію (вона відбувається через контакт), натиснути на розділ «Доступні завдання» (у верхньому меню) вибрати завдання і виконати. Як правило для цього потрібно скопіювати вказане посилання, перейти по ній і вступити в групу або поставити лайк і т.д., після чого натиснути перевірити і гроші зараховані на ваш рахунок.
       Але на цьому ресурсі доступний не тільки зароботок в соц. мережах. Рекламодавці за допомогою цього дуже зручного ресурсу, можуть залучати собі в групи людей і простих відвідувачів за прийнятними цінами.
       Валюта розрахунку - рубль. Як правило, за одне виконане завдання платять від 0,3 до 0,6 рубля. Роботи дуже багато, так що при бажанні можна заробити 1000 - 2000 рублів на місяць. Більш детально як заробити на VKTARGET.RU читайте тут. Переглянути відео про роботу на проекті можна тут
                           
     
Перейти на сайт


LIKED.RU
                           
       На цьому ресурсі є не тільки заробіток в соц. мережах, а й багато інших цікавих завдань, за які можна отримати до 10 руб.
       Для того що б приступити до заробітку після реєстрації зайдіть на свій акаутн як виконавець. Перед Вами відкриється вікно з безліччю завдань. Їх можна (за допомогою меню, яке розташоване безпосередньо над завданнями) відфільтрувати: за типом, терміну виконання, категорії і складності.
       Даний ресурс пропонує заробіток на всіх найпопулярніших соціальних мережах. Потрібні завдання Ви зможете легко підібрати за допомогою того ж фільтра.
       Так само на цьому ресурсі є, і інші завдання не пов'язані з соціальними мережами.
       Ціни за роботу дуже хороші, від 0,3 руб. до 10 руб. в залежності від складності. Роботи неміряно. Досвідчені працівники отримують дохід на цьому сайті до 2500 руб. в місяць. Спробуйте і Ви.
Перейти на сайт


SMOFAST
                       

       Сайт в першу чергу підходить тим, хто хоче розкрутити свою групу в соціальних мережах. Відмінний сайт для розкрутки своїх проектів. Система дуже проста, за активні едействія (лайки, виступання в групи, підписки та інші ..) Вам нараховуються бали, за які можна залучати у свої групи відвідувачів та учасників, запрошувати в друзі і т.д ...
       З допомогою цього сайту можна заробляти на залученні в групи людей. Ви набираєте бали (їх дають не тільки за роботу, але і на залучення рефералів) і потім можете шукати клієнтів яким потрібно нагнати народ в групи і наганяти їм досить якісних учасників, за хорошу плату.
      Платять тут так само за залучення рефералів 0,1 $. Так що запрошуйте своїх друзів і заробляйте непогані гроші.
       Сайт дуже популярний, так що реєструйтеся обизательно, особливо влядельци груп.
      Більш докладно як працювати на ресурсі читайте тут.
Перейти на сайт


V-LIKERU
                           

       Теж хороший сайт для заробітку в соціальних мережах. Система така ж, як і в інших подібних сайтах. Заробити тут можна кількома способами:
       1. Вступаючи в групи. За це платять від 0,2 руб. Для цього заходите в розділ «Групи» у верхньому меню переходите по посиланню і натискайте підтвердити завдання всі на автоматі.
       2. Виконуючи завдання. За це платять від 0,3 до 5 руб. Залежно від складності. Як правило, це реєстрація на сайті або коменти. Для заробітку заходите в розділ «завдання» і виконуйте.
       3. Ставити лайки і репости. За це платять 0,3руб. Така робота доступна в розділі «лайки» верхнього меню сайту /
 4. Стає друзями. Платять 0,1 -, 03 руб. Робота доступна в розділі «Друзі»
       Так само бажаючі розкрутити свою групу зможуть замовити собі відвідувачів і подпіщеков в групи і спільноти.
Перейти на сайт


BLURB - PLUGIN

 
      BLURB - PLUGIN Молодий але дуже цікавий і оригінальний проект який дає можливість пристойно заробити в соц. мережах.
      Сайт дуже добре продуманий. Практично всі дії для заробітку автоматизовані. Від Вас потрібно мінімум зусиль.
     Заробіток тут доступний в дуже багатьох соц. мережах, тому роботи тут досить багато.
     Перед реєстрацією подивіться невелике відео - інструкцію, що і як потрібно робити (воно знаходиться у верхньому меню сайту).
Перейти на сайт

Заробити в інтернеті на кліках


Заробити в інтернеті на кліках




Заробіток на кліках вельми популярний серед користувачів інтернету, і тому користується великим попитом в мережі. Заробити в інтернеті на кліках зможе навіть дитина, і багато новачків і професіонали починали саме з нього.

Отримати гроші за кліки можна за допомогою, так званих поштових спонсорів (буксов), саме вони надають нам таку можливість. Існує безліч поштових спонсорів, про них ми поговоримо трохи пізніше. А зараз давайте розберемося, за що нам будуть платити:

Читання листів
Серфінг
Виконання завдань
Кліки по рекламі
У чому ж суть даних дій?

Приміром, читанням листів, вважається те, що Вам потрібно перейти на сайт рекламодавця і тим самим Ви як би читаєте його послання Вам, в нашому випадку це якась інформація, якою нас хочуть привернути. Але в більшості випадків у листах розсилають всякий спам, так що можете, просто відвідати сайт і дочекатися поки таймер відрахує потрібний час, і тим самим гроші будуть зараховані Вам на баланс.

Серфінг - що стосується серфінгу, то тут взагалі все просто, Вам потрібно клікнути по посиланню, Вас тим самим перекидає на який небудь сайт (рекламодавець вказує, куди Ви будете перенаправлені), знову ж таймер відраховує час, і після закінчення цього часу Вам нараховуються гроші . Серфінг буває двох видів, а саме: ручний і автосерфінг. Відмінність в них не велика, лише в тому, що в ручному серфінгу Вам потрібно буде підтверджувати перегляд посилання, так званої капчі, а в автосерфінг дана дія відбувається в автоматичному режимі.

Завдання - це вельми прибутково. За виконання одного завдання Ви можете отримати від 0,01 $ до 0,15 $ - це в середньому, бувають завдання і з більшою оплатою. Суть завдання в тому, що від Вас потрібно виконати будь-які дії (рекламодавець докладно описує його в самому завданні і пояснює як правильно виконати), головне уважно читайте умову завдання і вникати в суть, а далі правильно відправляйте звіт, і тоді Ваша праця швидко оплатить рекламодавець. Саме на завданнях, можна на добу заробляти в середньому 1 $ -3 $, на місяць, якщо підрахувати, заробіток складе близько 90 $.

Кліки по рекламі - це той же самий ручний серфінг, принцип той же. Кліки по рекламі найчастіше призначені для реклами своїх послуг, реклами своєї рефсилкі і багато чого ін.

Заробити гроші в інтернеті на кліках




Як уже згадувалося раніше, заробити гроші в інтернеті на кліках дозволяють поштові спонсори. Але є одне але, даних сайтів в мережі інтернет існує безліч, і це не означає, що на всіх них можна заробити, деякі з них просто засмічують інтернет, а от дійсно якісні та надійні можна перерахувати по пальцам.Естественно у Вас спливає питання: як правильно вибрати поштовик?

Тут все просто, я Вам допоможу в цьому. Слід звернути увагу на те, скільки часу працює той чи інший поштовик, яка кількість користувачів зареєстровано на ньому, і скільки проект виплатив грошей користувачам. Дана інформація доступна кожному, поштовики не приховують даної інформації, з нею можна ознайомитися на головній сторінці поштовика. І потім зробити свій висновок, і надалі Вам і тільки Вам вирішувати, будете Ви на ньому працювати чи ні.

Ще, потрібно пам'ятати, що для того щоб робота на Клікова спонсорів була плідною, для цього необов'язково реєструватися на сотні поштовиків, тому як Ви все одно не заробите більше грошей, а просто напросто втратите масу свого дорогоцінного часу. Буде досить вибрати для себе пару трійку поштовиків і працювати з ними, і тоді Ви отримаєте велику вигоду з них, ніж з тією самою сотні.

Тепер безпосередньо приступимо до розгляду поштовиків, які забезпечать Вам даний вид заробітку. До речі заробіток в інтернеті на кліках є самим надійним і дозволяє заробити без вкладень.

Заробіток в інтернеті без вкладень на кліках






У першу чергу, для того щоб заробляти на кліках, Вам потрібно зареєструватися в платіжній системі Webmoney. Адже Вам потрібно ж буде виводити, кудись зароблені гроші.





Заробити в інтернеті без вкладень на кліках можна на наступних перевірених мною, а найголовніше надійних поштовика:

1. WMmail.ru - даний поштовик працює справно з 2004 року, і зумів зарекомендувати себе з кращого боку, та що там говорити, він найкращий серед усіх. Тому реєструйтеся на ньому і не замислюйтесь навіть. Даний проект виплатив понад 2180000. $, На ньому зареєстровано вже понад 364 тис. Користувачів, плюс до цього щодня реєструється більше 1 тис. Чоловік.

2. SEOsprint.net - даний букс лідер серед російських поштовиків, він перевершує своїх родичів за всіма показниками. Ось дивіться: він працює з 2010 року, і зміг досягти свою популярність за короткі терміни. Проект виплатив понад 26 млн. Рублів, а так само на ньому зареєстровано 1 млн. 345 тис. Користувачів, і з кожним днем ​​їх кількість збільшується приблизно на 3 тис.

Ці 2 проекту дадуть Вам зрозуміти, як заробити в інтернеті з нуля без вкладень, а також допоможуть Вам отримати ваші перші гроші в інтернеті з нуля без вкладень.

Багато говорять, що отримати прибуток на поштовика нереально, але це не так, мабуть вони не там заробляють, де все. Бо якщо судити за показниками даних проектів, то видно, що на обох працює велика кількість людей, а це означає, що отримати прибуток без вкладень реально!

Робота в інтернеті без вкладень.




          Найкращі російські сайти для заробітку реєструйся і заробляй гідно!
          Тут представлені найбільш високооплачувані букси для
                                      заробітку без вкладень.

                                                                                                                                                                               
             seosprint.net - Найдорожчий російськомовний сайт для заробітку в інтернеті!
                 Листів і кліків за гроші більше 300 в день. Виведення грошей моментальний на
                 будь-яку платіжну систему.

                          Реєстрація
                                                             

            seo-fast.ru - На цьому сайті для заробітку теж можна швидко заробити!
                Багато серфінгу, посилань, листів 100-200 в день! Також виведення грошей
                моментальний.
                 Реєстрація
                                                                                                             

                        cashtaller.ru - Сайт з найдорожчими листами і кліками! На сайті є
                автосерфінг, можете тут недорого замовити рекламу. Не забудьте, після
                реєстрації до вас на електоронную пошту прийде лист з паролем для входу
                на сайт.

                         Реєстрація
                                                             

                        wmrfast.com - Відмінний сайт для заробітку платить рублями! Дуже багато
                серфінгу. Платіжні системи: WebMoney, Яндекс гроші, PAYEER,
                Perfect Money. Мінімальна сума для виплати 1 руб. Виведення грошей
                моментальний.

                         реєстрація
                                                                                                   

            profitcentr.com - Відмінний сайт для заробітку платить рублями! Дуже
                багато серфінгу, посилань, листів 50 - 100 в! Виводити гроші можна у будь
                час в автоматичному режимі.

                         реєстрація
                                                           

            wmmail.ru - Відмінний і перевірений поштовик. Заробіток на перегляді
                листів і серфінгу! Виплати моментальні.

                         Реєстрація
                                                           

            rubserf.ru - Відмінний сайт платить в рублях! Кліки листи і
                автосерфінг завжди є. Працює давно - виплати на вебмані. Тут
                можна відмінно заробити.

                        Реєстрація
                                                           

           web-ip.ru - Надійний поштовик, працює 6 років, платить моментально будь-яку суму в рублях. Серфінгу дуже багато. Є автосерфінг. Передбачений кар'єрний ріст. Чим
                  більше ваш рейтинг, тим більше для вас серфінгу та кліків. Дуже надійний сайт,
               виплатив більше 6000000 рублів.

                       Реєстрація
                                                                     

           socpublic.com - Багато серфінгу і дорогих завдань! Заробіток в
               рублях!

                       Реєстрація
                                                       


           vip-prom.net - Відмінний сайт для заробітку, платить в доларах, багато різних завдань, серфінгу і листів майже немає. Виведення грошей на вебмані моментальний.

                       Реєстрація
                                                           
                 
                      uh.ru - Незвичайний російський проект. Тут вам платять за читання анекдотів,
               перегляд демотиваторів і фотографій. Точніше, платять все-таки за кліки по
               рекламі, але вона відкривається в фонової сторінці і ніяк не відволікає від
               перегляду обраної теми. P.S. Якщо хочете заробити побільше, клікайте
               з реклами на тій сторінці, автор якої 10% доходу залишає собі, а 90%
               віддає чітателям.Такіх на сайті досить багато.

                       Реєстрація

                                                         

           vipip.ru - сучасний багатофункціональний сервіс розкрутки та
               заробітку, працює з Webmoney, платить WMR і WMZ, мінімалка 0.1 $,
               Автовиплати до 5 $, великі суми обробляються в ручному
               режимі, при бажанні можна вивести гроші на мобільник.
               Спеціальну програму для перегляду рекламних сайтів в серфінгу
               і автосерфінг можна завантажити на VipIP.ru після реєстрації.

                       Реєстрація
                                                           

           ipgold.ru - Заробіток за перегляд сайтів: 0.05 руб. за 1 візит, заробіток
               на платних завданнях - від 0.10 руб. до 2 руб, читання листів: 0.065-0.075 руб.
               за 1 лист.

                       Реєстрація
                                                                       

           wmzcap.ru - дуже зручний проект користувачам, які люблять виконувати завдання, для них були створені всі умови для полегшення їх праці! Також дуже зручне сортування завдань за різними параметрами, користувачам показуються тільки активні завдання для виконання.

                       Реєстрація
                                                                       

           wmzona.com - крім листів, серфінгу і завдань також платить за розміщення текстової реклами на своєму сайті.

                       Реєстрація
                                                           
           seo-stream.com - Сайт для заробітку на кліках почав роботу в квітні 2014 року.
               За перший місяць залучив майже 10000 користувачів. Платоспроможність перевірена.
               Посилань багато.

                       Реєстрація
                                                           

           webof-sar.ru - Надійний, платить в рублях, дуже багато кліків і різних завдань.

                       Реєстрація
                                                                                                           

           ruservant.ru - Сайт для заробітку на автосерфінг і серфінгу, платить рублями. Підходить тим, хто любить автосерфінг.

                       Реєстрація
                                                         

           fastprom.net - Ще надійний сайт платить стабільно! Оплата в рублях! Багато
               кліків і листів!

                       Реєстрація
                                                                                                                                                                                                               


                 Кращі іноземні сайти для заробітку без вкладень.







Ref4bux.com - Новий платить сайт для заработка.Надежний, зі стабільною можливістю заробітку, майже миттєві виплати (4 дні) роблять Ref4bux.com дуже привабливим для заробітку в мережі. А якщо додати сюди хорошу ціну за клік (від 0.01 $ до 0.005 $) то Ref4bux.com буде дуже гідні пропозиція для заробітку грошей, так само - число прямих рефералів обмежено до 100, однак можна його збільшити - купити апгрейд ref4bux починаючи з $ 5, постійні знижки на рекламу і платний перегляд відеo.Клік 0.01 $ / 0.005 $.
Працює з Paypal, Payza, OKPay, EgoPay, PerfectMoney.Мінімальная виплата 1 $ Виплати - 4 дня.Бесплатно може бути 100 прямих рефералів.

 Реєстрація
                                                           



                                                                           Заробіток на іграх.


У всіх цих іграх можна заробляти і без вкладень, у кожної з них є щоденний бонус, і, назбиравши на персонаж, можна отримувати прибуток, також на сайтах є всі різні лотереї, проводяться конкурси та акції, є чати для спілкування та багато іншого цікавого. Приємних всім заробітків !!!

На всіх перерахованих сайтах я отримую стабільні виплати.

Перше, що я зробив, і порекомендую всім, кому дана інформація буде корисна, це завести електронний гаманець PAYEER. C нього можна переводити куди завгодно: на банківську карту, на будь-які електронні гроші, на телефон, на рахунок у банку з мінімальною коміссіей.Также можна розплачуватися в інтернет-магазинах і оплачувати будь-які послуги в мережі. Зі всіх ігор на нього можна виводити гроші без комісії.

Реєстрація
                                   

taxi-money.net - Суть гри: купуємо таксі, які нам приносять щоденну прибуток, можемо їх модернезіровать, збільшуючи прибуток, який вони приносять, стежимо за парком, за збором коштів, отримуємо гроші. Можемо влаштуватися на роботу і виконувати замовлення. Можемо відкрити свій парк таксомотора і самі приймати на роботу. Виведення грошей моментальний практично на будь-які платіжні системи.
Кожен день можна отримати безкоштовно до 5 рублів. (Щоденний бонус)

Реєстрація
                                                       

goldenbirds.biz - Найпростіша іграшка. Купуємо птахів, вони несуть яйця, різні птахи несуть різну кількість яєць, яйця продаєте і виводите гроші.
Кожен день можна отримати безкоштовно до 15 срібла. (Щоденний бонус)

Реєстрація
                                                         

goldenmines.biz - відрізнялися від птахів тільки персонажами, тут гноми збирають руду, ви її відносите на склад, там переробляєте, обмінюєте на гроші.
Кожен день можна отримати безкоштовно до 100 золотих. (Щоденний бонус)

Реєстрація
                                                         

fermasosedi.ru - вже відсвяткувала 4 день Роден. "Ферма сусіди". Назва говорить сама за себе. У однокласниках напевно багато хто грає в таку ж, тільки тут можна розвивати свої поля, ферму, виробництво і виводити реальний прибуток.

Реєстрація
                                                                                           

farmerino.com - Теж ферма, але відрізняється від "ферми сусіди". І по функціоналу і по персонажам і візуально. Але ідея не нова, необхідно будувати і розвивати свої угіддя.
Кожен день можна отримати безкоштовно до 100 золота. (Щоденний бонус)

Реєстрація