блок рекламмы

воскресенье, 1 ноября 2015 г.

Як додати сайт в пошукові системи Яндекс, Google


1. Аддурл російськомовних пошукових систем:

* Яндекс: http://webmaster.yandex.ru/addurl.xml (вводимо посилання, код з картинки, тиснемо кнопочку "Додати")
* Google: http://www.google.ru/addurl (вводимо посилання, код з картинки, тиснемо кнопочку "Додати URL")
* Mail.ru: http://go.mail.ru/addurl (вводимо посилання, код з картинки, тиснемо кнопочку "Додати сайт", також можна зареєструватися в каталозі Mail.Ru)
* Апарат: http://catalog.aport.ru/rus/add/AddUrl.aspx (також можна зареєструватися в каталозі Апорт)
* Нігма: http://www.nigma.ru/index_menu.php?menu_element=add_site (вводимо посилання сайту, адресу електронної пошти, задаємо періодичність оновлення сайту, тиснемо кнопочку "Зберегти")
* Turtle: http://www.turtle.ru/add.html (вводимо посилання, тиснемо "Додати"
* Igde.ru: http://webmaster.igde.ru (вводимо посилання, тиснемо "Додати")
* META: http://web.meta.ua/?action=add (українська пошукова, для додавання сайту потрібна реєстрація)
* Goon: http://goon.ru/cgi-bin/cat/a.cgi (можна додати сайт як в пошук, так і в каталог, вибирайте безкоштовне розміщення)
* Codavr: http://codavr.ru/suggest (пошукова система для вебмайстрів, докладніше на головній сторінці, заповнюєте заявку, ручна модерація)
* Tagoo: http://tagoo.ru/ru/webmaster.php?mode=add_site (вводимо посилання, тиснемо кнопочку "Додати". Tagoo - мультимедійний пошуковик, тобто він додасть в свій пошук картинки, музику і відео, знайдені на Вашому сайті)
* Uaport: http://uaport.net/cat/register (українська поїсоквих система, приймають сайти тільки українською мовою, ручна модерація)


Сподіваюся, нічого не пропустив. Решта російськомовні пошукові системи або закрилися, або прибрали аддурл, або його не мають, або взагалі не варті уваги, або дуже вузькоспеціалізовані.

2. Аддурл зарубіжних пошукових систем:

У них можна зареєструватися в одне натискання, для цього переходимо за посиланням:

http://buybacklink.blueprintmarket.info/addurl

Вводимо адресу сайту, адресу електронної пошти (можуть прийти листи, посилання в них треба підтвердити, наприклад, так робить пошуковик ScrubTheWeb). Тиснемо на Check All, потім на кнопку "Submit my site". Скрипт почне додавання Вашого сайту в пошуковики, за процесом можна стежити в режимі реального часу. Не знаю, яким чином вони розбираються з капчі, але на мій англомовний ресурс через кілька днів стали заходити відвідувачі з цих пошукачів, хоча до цього я його нічим не ганяв і нікуди, крім Гугла, що не додавав. Подібних безкоштовних сервісів по додаванню в купу зарубіжних пошукачів повно, шукайте в Гуглі за запитами "free search engines submission", і подібним запитам.

На всяк випадок, ось аддурли кількох зарубіжних пошукачів:

* Google: http://www.google.com/addurl (водимо адресу сайту, капчу, тиснемо "Add Url")
* Bing (колишній MSN): http://www.bing.com/webmaster/SubmitSitePage.aspx (вводимо капчу, адреса сайту, тиснемо кнопку "Передати сайт")
* Yahoo: http://siteexplorer.search.yahoo.com/submit (потрібна реєстрація, на замітку - багато [B] зарубіжних пошукачів і каталоги [/ B] використовують для свого пошуку бази Yahoo)
* Baidu: http://www.baidu.com/search/url_submit.html (найбільший китайський пошуковик, до речі, недавно створив свій національний веб-браузер. Якщо у вас слабкий сервер, краще не додавайтеся в Baidu - при регулярному оновленні контенту, особливо, якщо він англомовний, бот Baidu буквально "сидить" на сайті)


Ось ще кілька аддурілок, актуально для англомовних сайтів (у деяких з них є як безкоштовне, так і платне додавання. Вибирайте безкоштовне):

http://www.amfibi.com/addurl/
http://www.walhello.com/addlinkgl.html
http://www.acoon.com/addurl.html
http://www.boitho.com/addyourlink.htm.en
http://www.exalead.com/search/web/submit
http://www.gigablast.com/addurl
http://www.icerocket.com/c?p=ping&url=
http://www.locotrain.com/about/addsite/
http://www.myahint.com/addurlmyahint.html
http://www.scrubtheweb.com/addurl.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий