блок рекламмы

четверг, 17 ноября 2016 г.

Заробіток в інтернеті на автоматі – огляд програм

ЯндексПереводчик

Існують спеціальні програми, які зроблять це за вас, без вашої участі. Вам залишиться тільки споглядати збільшується суму, та переводити її на гаманець.
заробіток в інтернеті на автоматі

Наприклад, програма Globus. Зареєструватися на спеціальному сайті, качаєте програму, встановлюєте її. І ось, робот, який зробить за вас всю «брудну» роботу готовий. Творці стверджують, що система надійна, безпечна, не шкодить комп'ютера. А, головне, заробляє непогані гроші. Запускається на автоматі, вам потрібно тільки натиснути кнопку подобатися чи ні. За це гроші вам і платять. Заробіток йде в євро, що дуже привабливо.

Є в мережі та відгуки, присвячені цій програмі. Багато людей пишуть, що їй дуже задоволені. Деякі заробили вже досить велику суму, і продовжують працювати далі разом з цією програмою. Зазвичай це домогосподарки, мами в декреті, безробітні. Тобто люди, які раді будь-якому, навіть самому невеликому заробітку. Інші ж вказують на певні недоліки. Наприклад, люди зрозуміли, що добре заробляти з програмою можна тільки маючи багато рефералів. На жаль, не всі можуть залучати їх, тому їхній заробіток залишається досить скромним. Є й такі, які щосили лають програму, повністю розчарувавшись в ній.
заробіток в інтернеті на автоматеСовершенно випадково я натрапила в мережі на програму ProfiSend. По опису можна зрозуміти, що вона призначена для роботи в скайпі. Ви реєструєтесь, встановлюєте її і працюєте. Програма надсилає вашим абонентам в скайпі різні рекламні повідомлення. Можете заробляти, таким чином, хоча відгуки про неї не завжди позитивні. Точніше кажучи, людям не подобається не сама програма, а суть заробітку. Як я дізналася з відгуків, багатьох дратують рекламні повідомлення, які надходять зі скайпу. А деякі зазначили, що програма часто гальмує. Прочитавши відгуки, я все ж вирішила встановити цю програму. Що можу сказати? Гроші дійсно можна заробити. Інше питання, які... Сума в кілька рублів, зароблені за місяць, мене не влаштовує. Та й скарги друзів і знайомих на рекламу, теж. Тому програму я видалила. Не закликаю вас зробити. Можливо, така робота вас влаштує. Хоч гроші невеликі, зате ніяких зусиль.

Дуже популярний заробіток в соц. мережі вконтакте. Одні працюють там вручну, виконуючи різні завдання. Інші воліють не витрачати на це свій час і встановлюють програму, яка надає заробіток в інтернеті на автоматі. Відгуки по ній теж є.

Програма називається VKtarget Бот. Позитивні відгуки розповідають про те, як проста програма в установці. Хвалять її за те, що позбавила від зайвої рутинної і нудної роботи. Також багатьом людям подобається, що програма працює не тільки на комп'ютері, але і на інших пристроях. Можна встановити її на планшет, ноутбук або смартфон. Багато позитивні відгуки розповідали про легкості переказу грошей. За кілька хвилин заробіток можна перевести на гаманці. Зручно, що підходять різні системи. Це і вебмані, яндекс.гроші, і ківі.

У негативних відгуках люди скаржаться на невеликий заробіток. Багатьом не подобається, що для роботи комп'ютер повинен бути постійно включений, адже це несе додаткові витрати. Згодна, оплату за електроенергію ще ніхто не відміняв. Були відгуки, хоча таких небагато, розповідають про «гальмі» програми.
Я б Не радила використовувати програму UserBot Автоклик. Чесно кажучи, розібратися в ній не вийшло. Хоча я намагалася, довго вивчала її. Зневірившись, вирішила з нею не зв'язуватися. Але для інтересу зайшла на форум і прочитала відгуки. Більшість з них були негативними. Багато писали, що програми гірше, ніж ця не бачили. Інші просили допомогти розібратися. Дуже мало користувачів хвалили програму, чим викликали подив інших форумчан. Обговорювали програму дуже бурхливо, в основному лаяли.

Працювала я трохи з автокликером DonkeyMails. Особливого захвату не зазнала. Хоча, це, напевно, тому що повністю його роботу не вивчила. А зробити це треба було. Гроші надходять регулярно, сума виплачується два рази на тиждень. Тут вся справа в завданнях. Необхідно чітко знати, які автокликер виконує відмінно, а з якими мати справу не варто. Щось, мабуть, неправильно зробила, і мене забанили. На цьому моя співпраця з даною програмою закінчилося. Однак, багато відгуки за програмою позитивні. Напевно, ті, хто розібрався, заробляють непогані гроші. Наприклад, користувачі стверджують, що за один клік можна заробити два центи. Цілком пристойна сума, якщо врахувати, що ви нічого не робите. Було і кілька негативних відгуків. Люди стверджували, що гроші надходять із затримкою, або не надходить взагалі.

Є програми, що здійснюють автоматичний постинг. Найбільше позитивних відгуків у програми XRumer і програми Cyberboard.
Програми для автоматичного збору бонусів

автоматичний заробіток в інтернеті отзывыК заробітку на автоматі належить і збір бонусів. Для цього теж існують спеціальні програми, наприклад, QuickWM. З її допомогою можна працювати і на іноземних, і вітчизняних проектах. Саме цим вона і подобається людям, які залишили про неї позитивні відгуки. Негативні ж, знову стосуються невеликого заробітку.

Багато позитивних відгуків у додатки SuperBonus. У нього гарний і зрозумілий інтерфейс. І це правда, сама перевіряла. Зручно те, що гроші можна переказувати на яндекс.гроші і вебмані.

Неоднозначне враження залишила у мене програма Webbonus 2.0. Багато від неї в повному захваті. Іншим, не припала до душі. Люди не завжди розуміли, як їй користуватися на зарубіжних ресурсах. Та й заробіток залишав бажати кращого. Хоча, як я встигла помітити, робота в інтернеті на автоматі практично ніколи не приносить великих грошей.

З усього цього можна зробити висновок: читати відгуки необхідно. Але і довіряти їм на сто відсотків не варто. Позитивні відгуки можуть складатися на замовлення. Я не відкрию «америки», якщо скажу, що така практика існує. Багато ресурси займаються такою діяльністю, сплачуючи гроші за виконання подібних замовлень. Негативні відгуки теж не завжди правдиві. Їх автор міг просто не розібратися в якій-небудь програмі або заробіток. От і вирішив, що така діяльність нікуди не годиться. До того ж негатив теж може бути замовлений, конкурентами, наприклад.

Комментариев нет:

Отправить комментарий