блок рекламмы

четверг, 17 ноября 2016 г.

перший крок, щоб заробити швидко?

ЯндексПереводчик

Не заплутатися і уникнути павутини шахраїв на початковому етапі пошуку свого виду онлайн-роботи – досить складно. Ще складніше буде знайти ту роботу, в якій витрачені зусилля будуть рівні продуктивності. Хоча, новачкам, які тільки приступають до підкорення інтернет-вершин, без механічної копійчаної роботи іноді не обійтися. Найчастіше, такий досвід йде на користь і приносить швидкий заробіток.

Я готова поділитися досвідом, який підкаже з чого почати і як у результаті заробити гроші швидко і просто. Але варто пам'ятати, що навіть сама складна робота в мережі не любить ліні і безвідповідальності, і щоб вивудити з інтернету гроші все ж доведеться трішки попрацювати.

З яких видів заробітку варто починати новачкові? З тих, які володіють наступними особливостями:

* не вимагають вкладень на будь-якому етапі;
* дозволяють заробляти без досвіду і навичок;
* не обманюють.

Простіше всього буде навести конкретні приклади сайтів для швидких заробітків, які встигли завоювати довіру і любов користувачів по всій Росії або за кордоном. Їх можна розділити на кілька груп. Почнемо з самої нескладної роботи:
Швидкий заробіток на капчі

швидкий заробіток грошей

Такий вид роботи для новачків визнаний одним з найпростіших, але малоефективних. Дохід учасника безпосередньо залежить від швидкості набору тексту і гостроти зору. Все, що потрібно – вводити в спеціальне вікно текст з картинки. Це і є розшифровка captcha – захист від спаму.

Середній дохід за введення капчі становить від 15 до 50 рублів за тисячу розшифровок. Ставка встановлюється на відповідному сервісі для заробітку і залежить від деяких факторів. Поточну ставку можна дізнатися, зареєструвавшись на одному з наступних сайтів:

* Rucaptcha– самий популярний сервіс для розшифровки графічних зображень. За день замовниками завантажується не менше мільйона капч, тому дефіцит роботи спостерігається вкрай рідко, особливо вночі. Іноді кількість користувачів все ж таки перевищує обсяг роботи, на цей випадок творці проекту передбачили наступний сайт:
 * 2captcha– це дочірній проект Rucaptcha. Сайт створений англійською мовою, графічні зображення для введення – теж. Інших відмінностей від попереднього сервісу не виявлено. Фактично – це англомовний близнюк Rucaptcha.

Як можна швидко заробити на іграх

де можна швидко заробити гроші

Любителі проводити години за джойстиком будуть дещо розчаровані – такий вид легкого заробітку в інтернеті не передбачає нарахування доларів за вбивство зомбі або інші віртуальні звершення. Дохід від ігор підходить і початківцям за рахунок того, що в подібних проектах відсутній який-небудь екшен і сюжет як такий.

В основному, від гравця вимагається виробництво ресурсів та їх обмін на ігрову валюту або реальні гроші. Так що, така робота могла б зацікавити любителів ферм або інших симуляторів.

Як правило, в іграх не передбачено отримувати швидкий заробіток без вкладень грошей гравця, вони припускають деякі інвестиції. Але користувачі Росії, звичайно, навчилися шукати обхідні шляхи – в якості інвестицій використовуються гроші, зароблені в інтернеті легким шляхом, на буксах, наприклад. Деякі обходяться щоденними бонусами, які пропонуються в грі.

Ось деякі приклади ігор, які не доведеться вводити гроші «з реальності»:

 * Taxi-Money – чим не реальна робота, адже гра пропонує стати водієм, влаштуватися через біржу праці в компанію та займатися виконанням замовлень – возити «городян»! Для початку, потрібно купити автомобіль і ліцензію. Таксистові дозволено брати участь в гонках або робити ставки на інших. Гра реально сплачує!
 * GoldenMines– гравцеві належить стати гномом-шахтарем, який повинен добувати руду. Руда переробляється в золото, яке можна вивести у вигляді реальних грошей. Золото також можна обміняти на додаткових робочих та інструменти, щоб добувати ще більше руди. Гра постійно проводить конкурси на кращих користувачів, і заохочує залучення рефералів.
 * GoldenTea– при реєстрації адміністрація гри дарує 10000 монет, на які можна купити чайне дерево. Дерево тут же почне приносити листочки, збираючи які можна отримувати монети. Монети обмінюються на реальні рублі. За залучення рефералів і щоденну активність проект платить непогані бонуси.
* ArtMoneyClub– незвичний ігровий проект, який пропонує гравцеві заробляти без вкладень за рахунок виставок колекцій монет. Резиденти клубу боністів можуть обмінювати дохід від виставок на гроші, або купувати колекції більш високого рівня.

Як легко заробити в інтернеті. мережах

де можна заробити багато грошей

Тим, хто проводить години в соцмережах і при цьому хоче одержувати стабільний додатковий дохід, не треба далеко ходити. Не потрібно і шукати для себе варіанти роботи в мережі – все вже є під рукою. Можливість заробляти гроші легко і швидко на власному акаунті вконтакте – це мрія тисяч користувачів.

Для отримання доходу будуть потрібні:

* аккаунт у соціальній мережі (перевага віддається вконтакте, більшість проектів орієнтовані саме на цю мережу);
 * паблики або групи з реальними передплатниками (відмінні перспективи відкриваються користувачам з дійсно відвідуваними сторінками).

Для того щоб почати заробляти на своїх соцаккаунтах, потрібно зареєструватися на одному з запропонованих проектів:

* VKserfing– сервіс видає завдання виконавцям для активності в мережі вконтакте. Вартість «праці» визначається виходячи з складність завдання, наприклад, лайк – 15 копійок, вступ у групу – 1 рубль.
 * VKtarget– завдання не відрізняються від доручень на попередній біржі. У чому особливість цього проекту – він працює з більшістю популярних акаунтів в соцмережах.
* V-like – сайт дозволяє отримувати дохід за повсякденні дії. Хіба не здорово отримувати гроші за позначки «лайк» на фото або додавання одного? За рахунок цього біржа просуває акаунти своїх замовників з мережі вк. При реєстрації краще проявити уважність, так як у проекту є особливі вимоги по відношенню до акаунта виконавця.
 * Forumok– пропонує різноманітні завдання, починаючи від оцінок за відео і закінчуючи обміном посиланнями на персональному блозі. Біржа підходить для активності в будь-яких мережах, а також на форумах та інших сервісах рунета. Приємний бонус – сайт не бере комісію при виведенні зароблених коштів.

Де швидко заробити гроші в інтернеті? Звичайно на біржі завдань

де можна швидко заробити гроші в інтернеті

Біржі завдань – сайти, реєстрація на яких дає доступ до постійно оновлюється всіляких доручень. Завдання дрібні і гранично прості – залишити лайк або відгук, прокоментувати відео, підписатися на паблік, завантажити додаток. Оплата залежить від складності доручення. Як стверджують організатори проектів, за стабільної активності заробіток великих грошей доступний і школяреві.

 * Liked– пропонує учаснику безліч різноманітних завдань, починаючи від простих лайків і закінчуючи повноцінними текстів з відгуками. Для зручності користувачів передбачені навчальні відеоматеріали. Це сайт, де можна швидко заробити будь-якої категорії громадян без вікових обмежень.
 * ProfitTask– творці проекту передбачили зручний додаток для пк, яке дозволяє заробляти швидко і максимально зручно. Для тих, хто не готовий до установки додаткового софта, передбачена робота в режимі онлайн на сайті. Функціонал досить зручний і не представляє складності для будь-якого користувача будь-якого рівня.
 * Work-zilla – сайт для різноробочих» інтернету. Завдання ускладнені порівняно з роботою в попередніх проектах. Виконавців можуть попросити виконати переклад аудиотекста в письмовий вигляд, обдзвонити клієнтів, пошукати потрібну інформацію в мережі. Все ж, особливих труднощів при виконанні доручень не виникає, при цьому завдання більш цікаві ніж механічний набір капчі, так і дохід приносять відчутно більший.

Це лише деякі види легких заробітків в інтернеті. Де можна отримати гроші швидше і простіше? Та де завгодно, варто трохи освоїтися в мережі, і незабаром весь інтернет буде як на долоні. Способів витягування грошей з Всесвітньої Павутини – не злічити. Потрібно лише бути уважним і винахідливим.

Комментариев нет:

Отправить комментарий