блок рекламмы

четверг, 17 ноября 2016 г.

зароботок в однокласниках на кліках

ЯндексПереводчик

спосіб максимально простий і більшою мірою підходить початківцям. Сьогодні багато сервіси в інтернеті готові запропонувати любителям соцмереж монетизувати свої дії в них. Отримувати дохід можна в кілька кліків – вступаючи в групи, додаючи коментарі, оцінюючи теми.

Зареєструвавшись на спеціальних проектах і приділяючи кликовым завдань по кілька годин на день, на жаль чи можна отримати пристойний заробіток. На лайку в однокласниках далеко не виїхати, на коментарях можна отримати вже трохи більше грошей. Але в цілому стелю такої роботи – тисяча чи півтори в місяць.

 * Likesrock – один з найпопулярніших сайтів для заробітку на діях в соцмережах. Тут можна отримувати гроші за лайки і посади не тільки в однокласниках, але і на інших популярних сервісах. Крім цього, користувачі можуть переглядати рекламу за винагороду і абсолютно безкоштовно розкручувати власні проекти.
 * Likeberi – цей сайт теж оплачує різні дії в однокласниках і інших мережах. При цьому вартість винагороди досить непогана – близько 15 руб. за вступ до групи, 3 руб. за лайк і так далі. Виплати відбуваються автоматично двічі на місяць, за умови наявності на рахунку користувача суми від 100 рублів.

Як можна заробити в однокласниках на группекак можна заробити в однокласниках

Розкручена і відвідувана група на однокласниках – відмінний джерело стабільного доходу. Причому, заробляти на групі можна кількома способами – просуваючи себе, або просуваючи інших.

 1. Заробіток в однокласниках для бізнесменів і рукодільниць. Перший спосіб призначений для тих, хто використовує однокласники у власних комерційних цілях. Так, можна розміщувати в групі інформацію про власну творчість або занятті. Якщо користувач вміє вишивати, виготовляти оригінальні меблі, влаштовувати свята або смачно готувати – він розміщує фотографії і пости про своїх роботах. Замовлення не змусять себе чекати.Сфера діяльності може бути якою завгодно – кожен працює в міру своїх здібностей та фантазії. Для багатьох це стає основним заняттям і єдиним джерелом заробітку. Пізніше, розкручена група в однокласниках може змінитися власним інтернет-магазином або сайтом-одностраничником.
2. Заробіток в однокласниках без вкладень на рекламі. Цей спосіб також призначений для тих, у кого є власна група в цій соцмережі. Одна умова – група повинна бути популярною. Тоді вона стане ефективним майданчиком для розміщення рекламодавців.

Для того щоб отримати таку групу, потрібно дотримуватися наступного плану:

 * Створення групи. Вибір тематики групи – відповідальне завдання. Краще всього вибрати те, що користувач добре розбирається. Можна скористатися сервісом на зразок Google Trends, щоб дізнатися, чим можна зацікавити учасників. При цьому тема не повинна бути побитою, групі ні до чого тисячі конкурентів;
 * Наповнення групи первинним контентом. Немає сенсу запрошувати в порожню групу навіть друзів. Контент – цікаві фотографії, публікації, статті, відео. Ті, хто довго проводить час в однокласниках, приблизно уявляє, як саме оформляти пости і картинки для набору тисяч лайків і репостов.
* Запрошення друзів і знайомих. За власним списком контактів можна пустити розсилку, з проханням переслати запрошення друзям друзів.
 * Оновлення стрічки групи. Кожен день необхідно наповнювати групу новим контентом. Унікальність контенту – перше правило. Іноді, для підвищення популярності, можна додати провокаційні матеріали, головне – не перестаратися.
* Досягнення мінімум 1000 унікальних передплатників – привід для пропозиції рекламодавцям розміститися в стрічці групи.

Варто заздалегідь продумати методи пошуку замовників та умови співпраці. Щоб уникнути посередництва і сплати зайвих комісій різних сервісів, можна просто розмістити в групі оголошення з пропозицією рекламодавцям. Але ті, хто тільки починає свій заробіток на групи в однокласниках, віддає перевагу користуватися послугами спеціальних проектів.

Sociate – це одна з бірж реклами. Тут користувачі приймають заявки на розміщення реклами в їх суспільствах, або самі залишають інформацію про себе в групах чужих акаунтів.
Заробіток в однокласниках без вкладень на партнерських програмах

заробіток в однокласниках без вкладень

Досвідчені користувачі стверджують, що заробіток на партнерці є найефективнішим з тих, що може запропонувати соціальна мережа «Однокласники» та сервіси для заробітку на ній. Діяльність учасника полягає в реєстрації на спеціальному проекті, який видасть посилання на певний товар. Завдання – продати цей товар, розмістивши якомога більше посилань.

Деякі партнерські програми платять не тільки за факт продажу, але й за реєстрацію нового учасника, або просто проходи по посиланню.

 * Apishops– інтернет-магазин, який розповсюджує різноманітні товари. Підтримує партнерство з групами в однокласниках.
* Actionpay, Cpabox— партнерські програми, які працюють безпосередньо з однокласниками і додатково оплачують дії в соцмережі.

Перерахованими вище методами отримання доходу мережа однокласники зовсім не обмежується. Заповзяті учасники щодня придумують щось нове. Можливо, з часом ви придумаєте самі новий заробіток в однокласниках без вкладень і поділіться з ним з усіма

Комментариев нет:

Отправить комментарий