блок рекламмы

четверг, 17 ноября 2016 г.

Іноземні сайти для заробітку на капчі

Є відповідна стаття на нашому сайті. Швидка реакція і знання розташування букв і цифр на клавіатурі – це ключ до успіху.

А є іноземні сайти, де можна заробляти гроші на введення капчі в доларах? Звичайно є! Зараз ви про них дізнаєтеся.

Іноземні сайти для заробітку на капчі


2captcha. Це «старпер» у своїй ніші. Сума для виведення – 50 центів мінімум. Можна виводити як в іноземній системі грошових переказів, так і на Вебмані, який не підтримують більшість подібних зарубіжних сервісів.

Megatypers.com. Порівняно молодий сайт. За рахунок того, що власники дуже чесно працюють зі своїми клієнтами, сайт отримав хорошу репутацію. Якщо ви добре друкуєте на клавіатурі, то ви відмінний працівник на даному сайті.

За 1000 наведених капч можна заробити від 0,5 до 1,5 доларів. Деякі кажуть, що заробляли до 200 доларів на місяць. Але це, як нам здається, брехня. На даному ресурсі проводять конкурси серед користувачів. Це дуже цікаво.

MegaTypers. Американський сайт по вводу символів на клавіатурі з картинок за гроші. До сайту підключений перекладач Гугл, з допомогою якого можна перевести сторінку або сайт повністю. Підтримує WebMoney, PayPal та інші платіжні системи.

Protypers.com – аналогічний тому, що і Megatypers.com, тому логін і пароль можна використовувати один і той же, що на одному сайті, що на другому. Мінімальна сума виплати 3 долара.

Antigate – самий звичайний сайт для заробітку на введення капчі. Мінімалка для виводу 1 бакс.

В кінці нашої статті хочеться нагадати вам, що даний вид заробітку не зробить вас багатими. Це лише черговий раз може довести, що заробити гроші не виходячи з дому і сидячи в інтернеті можна. Але питання в тому, чи вистачить вам цих грошей, що б прожити?

Комментариев нет:

Отправить комментарий