блок рекламмы

четверг, 17 ноября 2016 г.

зароботок в соц мережах

ЯндексПереводчик

Особливими знаннями володіти не потрібно. Суть роботи, якщо її так можна назвати, полягає в тому, щоб переходити на ті чи інші посилання, клікати по рекламі, ставити лайки, розміщувати коментарі. За 3 години такої приємної роботи можна поповнити свій електронний гаманець від 50 до 100 рублів, все залежить від вашої спритності, ну і потреб. При цьому ви спілкуєтеся зі своїми друзями і переглядаєте новини.

Багато хто віддає перевагу заробітку через соціальну сетьВКонтакте. Через інші соц. мережі доступ до заробітку теж не закритий, якщо вам подобаються, наприклад, однокласники, працюйте там.

Щоб отримувати дохід у рунеті посредствомсоциальных мереж, необходимоиметь профіль, який користується популярністю, з великою кількістю друзів, з фотографіями, бажано реальними. Краще і вигідніше коли акаунтів або сторінок у вас набагато більше, ніж одна. Так як, працюючи через один профіль — заробіток значно нижче, а якщо проявляти активність відразу через кілька акаунтів – дохід буде в кілька разів вище. Це вам такий маленький секрет.

Обов'язково наявність електронного гаманця, який потрібен для виведення грошей. Більш зручними є гаманці WebMoney, QIWI, Яндекс гроші, вони найбільш популярні, тому проблем з виведенням грошей з проектів у вас не буде.
Основні види заробітку в соціальних мережах

як заробити в соц мережах без вкладень

Є кілька варіантів збагатитися через соціальні мережі, пройдемося по самим простим і примітивним, але, тим не менш, досить ефективним у плані заробітку.

 * Заробіток на рекламі в соц. мережах. З'явився зовсім недавно і дуже добре оплачується. Якщо ваш аккаунт, а можливо у вас вже є і свою спільноту чи групу, які досить-таки розкручені і дуже популярні серед користувачів мережі, то вам можуть надходити пропозицію про розміщення реклами на вашій сторінці. У цьому вам поможетWebartex.
 * Заробіток в соц. мережах на лайку. Самий легкий заробіток в інтернеті — це лайки. Завдання дуже прості: дається посилання, по якому потрібно перейти,поставитьлайк, і за це отримати гроші. Таким чином, сильно не розбагатієш, але перевага в тому, що думати не треба і на автоматі можна проробити багато роботи.
 * Заробіток в соц. мережах на завданнях. Оплата вже трохи вище, ніж за лайки. Завдання більш складні: вступ у співтовариство, написання коментарі, ті ж самі лайки.Виходить такий собі мікс декількох завдань в одне. Тому і оплата там вище, але часу у вас займе на кілька секунд або хвилин більше. Знову ж, багато чого залежить, наскільки швидко ви все робите.

Заробіток на соц. мережах кращі сайти

Отже, щоб почати заробляти через соціальні мережі вже сьогодні, вам потрібно зареєструватися на біржі або на декількох біржах які пропонують ці платні завдання. Реєстрація не займає багато часу і там все досить просто. Ось біржі з яких я б рекомендувала вам почати свій шлях на Олімп успіху:

сайти для заробітку в соціальних мережах Forumok.com – можна сміливо назвати його проектом номер один в інтернеті для заробітку на соціальних мережах. Виведення коштів здійснюється протягом 2-5 днів. Багато різних завдань.

заробіток в соц мережах без вложенийSarafanka.com - прекрасний сервіс для роботи в соціальній мережі ВКонтакте. Виведення коштів можливий від 300 руб, правда, є невелика комісія. В цілому,хороший ресурс для роботи. Однозначно рекомендую. До речі не тільки я, багато користувачів також добре відгукуються про цей проект.

сайти для заробітку в соц мережах

Seosprint.net - один зі старожилів серед проектів, що дозволяють заробити в інтернеті не виходячи з дому. Раджу, надійність, перевірена роками. Доступний ще безліч сайтів, які допомагають заробляти в інтернеті через соціальні мережі. Але якщо це ваші перші кроки, то я вам пропоную почати саме з тих, які наведені вище.

Отже, заробіток в інтернеті через соціальні мережі – це реально, доступно, перевірено. Для тих, хто хоче заробляти і прагне фінансової незалежності, не існує кордонів. Переваг заробітку в інтернеті через соціальні мережі безліч. Ось ті,які я відзначила для себе:

* графік роботи визначається індивідуально;
* не вимагає знань і досвіду;
* сума заробітку залежить тільки від вашого старання;
* немає начальника, який вічно всім незадоволений;
* працюєш із задоволенням;
* купа часу на себе;
* втомився —відпочинь, і ніхто не дорікне;
 * захочеш заробляти більше —зможеш

Комментариев нет:

Отправить комментарий